NL | EN | DE
Net zo belangrijk als hoogwaardige producten, is een uitmuntende service. Jacotech bv bied u daarom een vakkundige 24-uursservice. Voor alle producten en installaties staat onze serviceafdeling voortdurend paraat. In onze servicewerkplaats kunt u terecht voor alle denkbare reparaties aan pompen, hogedrukreinigers, hydrauliekslangen etc. Zijn er acute problemen met een (beregenings)installatie of een onderdeel, dan is directe actie gewenst of zelfs noodzakelijk. Dat begrijpen wij en daarom lossen wij uw probleem snel en kundig op via onze 24-uursservice. Ook helpen wij u ter plekke bij een reparatie of vervanging van bijvoorbeeld uw stalinrichting, voederinstallatie, drinkwatervoorziening of ventilatiekleppen.

Ook voor het installeren, monteren of repareren van waterleidingen of (ondergrondse) installaties voor beregening bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren, onderhouden en repareren vakkundig en snel uw:
waterleidingen of (ondergrondse) installaties voor beregeninginstallaties voor waterbehandeling, zoals wateronthardinginstallaties, ontijzeringsinstallaties en waterzuiveringsinstallatiesdoseerapparaten voor bijvoorbeeld medicatie of bemesting.Mocht u nog niet beschikken over een waterbron, dan kunnen wij deze bronboring voor u verzorgen.