NL | EN | DE
Op 1 januari 2014 is de mestverwerkingsplicht ingegaan. Dit houdt voor veel agrarische ondernemers in dat zij het overschot van de geproduceerde mest moeten (laten) verwerken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden en technieken ontwikkeld. Jacotech Scheidingstechniek bv biedt u een breed scala aan producten en diensten om op een efficiŽnte en economische wijze aan deze mestverwerkingsplicht te kunnen voldoen en tot de beste oplossing te komen voor dit probleem.

Onze mestverwerkingsoplossingen zijn divers. Van projecten waarbij slechts een scheiding gemaakt wordt tussen dikke en dunne fractie tot aan volledige verwerkingsinstallaties, waarbij een exportwaardig dikke fractie en loosbaar water ontstaat.

Bij de realisatie van de mestverwerkingsinstallatie zijn er vergunningen nodig. Jacotech Scheidingstechniek bv kan u de nodige assistentie, kennis en adviezen geven. Indien gewenst begeleiden wij het te volgen traject voor u.

De overheid komt u, door middel van subsidiemogelijkheden, tegemoet bij het bouwen van uw duurzame mestverwerkingsinstallatie. Jacotech Scheidingstechniek bv kan u bij de aanvraag hiervan ondersteunen.