Jacotech is een technisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van mest- en pomptechniek, beregeningssystemen, machinebouw en constructie-en plaatwerk.  We staan zowel bij agrarische als industriële bedrijven bekend om ons uitgebreid assortiment, het leveren en reviseren van machines en machineonderdelen, maar bovenal om ons deskundig advies. Onze opdrachtgevers zijn onder meer actief in de agro, industrie, overheid, hoveniersector, architectuur, maar daarnaast staan wij ook klaar voor de particulieren met onder andere onze putboringen en tuinberegeningsinstallaties. De laatste jaren vinden ook industriële klanten de weg naar Jacotech voor het aanleggen van leidingwerk in de fabrieken. Installatietechniek is een discipline die bij al onze projecten een belangrijk onderdeel uitmaakt van het totaal, waardoor onze monteurs echte allrounders zijn in het aanleggen van leidingwerk.

Vanwege uitbreiding van het team zijn we voor Jacotech op zoek naar een:

Allround monteur

Werkzaamheden

Als allround monteur ben je primair verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van beregenings- en vernevelingsinstallaties en leidingwerk in kunststof en metaal (fitwerk). Daarnaast monteer je (bron)pompen, hydrofoorinstallaties, waterbehandelingsinstallaties, breektanks, installatiedelen en constructies. Ook het zelfstandig analyseren en testen van storingen aan installaties, pompen, mixers, voeder- en waterbehandelingsinstallaties behoort tot het takenpakket. In dat kader ben je ook verantwoordelijk voor het duurzaam, correct en veilig herstellen van deze installaties. Ook het uitvoeren van preventief onderhoud aan installatiedelen en het ontluchten en in bedrijfstellen van beregeningsinstallaties behoort tot het takenpakket. Ook signaleer je verbeter- en reparatiepunten en rapporteer je hierover. Daarnaast meld je pro-actief problemen, afwijkingen en mogelijke verbeteringen in de werkvoering. Je gaat zorgvuldig om met de ter beschikking gestelde materialen, leeft uiteraard de KAM-voorschriften na en doet verbetervoorstellen hieromtrent. Uiteraard ben en blijf je up-to-date omtrent nieuwe ontwikkelingen, technieken en methodes binnen het vakgebied en lever je een actieve bijdrage op het gebied van kennisuitwisseling binnen het team.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde technische MBO opleiding bijvoorbeeld richting machinebouw, installatietechniek, utiliteit of elektrotechniek. Daarnaast heb je ‘sleutelervaring’ en beschik je over allround technische kennis op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Aangezien je soms op hoogten zult werken, is het van belang dat geen hoogtevrees hebt. Ook ben je niet vies van drijfmest; hier kom je wekelijks mee in aanraking. Uiteraard beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en ben je initiatiefrijk en resultaatgericht ingesteld. Je bent pro-actief, representatief, service- en doelgericht en creatief in het bedenken van oplossingen. Ook ben je klantgericht ingesteld en heb je een gezonde dosis ambitie. Bij voorkeur beschik je over een VCA- en hoogwerkcertificaat en ben je in het bezit van rijbewijs BE.

Aanbod

Werken bij Jacotech betekent werken binnen innovatieve en informele technische omgeving. Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een actieve setting. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Stuur je CV met motivatie naar info@jacotech.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0495 – 563 030.

“Gaat niet bestaat niet. Wij proberen altijd machines te reviseren of onderdelen te repareren. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Leon Looijen, servicemonteur Jacotech