Tuinberegening Brabant

In Brabant kunnen wij op het gebied van installaties voor tuinberegening vrijwel alle mogelijke producten leveren. Bent u op zoek naar een partij in Brabant die u kan helpen met kleine eenvoudige beregeningspompen tot omvangrijke, complexe installaties voor tuinbereging. Artikelen zoals sectorsproeiers en druppelaars zijn in Brabant uit voorraad leverbaar. Een grasveld met een uitgebalanceerde waterhuishouding is groener, voller en frisser! Zo kunt u nog langer genieten van uw Brabantse tuin.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een waterbron aan te leggen. Op deze manier kunt u uw tuinberegeningsinstallatie voorzien van uw eigen Brabants grondwater.

Beregening paardrijbak

De beregening van een paardrijbak is absoluut noodzakelijk voor een manege. Enerzijds zorgt deze beregening voor een betere ondergrond, waardoor verstuiving wordt voorkomen en anderzijds leidt dit tot minder blessures voor het paard.

Beregening sportpark

Beregening lijkt misschien een overbodige luxe in Brabant, maar niets is minder waar. Voor een optimale conditie van bijvoorbeeld een tennisbaan, sportveld, golfbaan of fietscrossbaan is het noodzakelijk dat de beregening valt wanneer daar vraag naar is. Met een beregeningssysteem wordt de neerslag op maat geregeld.

Meer informatie over onze mogelijkheden via beregeningsinstallaties.

Waarom een bronboring in Brabant?

Het boren van een bron kan gedaan worden voor verschillende doeleinden. Voor de watervoorziening in uw huishouden, uw bedrijf, het verzorgen van drinkwater voor dieren, de vulling van een vijver enzovoorts.

Een beregeningsbron is haast onmisbaar geworden voor het beregenen van tuinen, gewassen of sportvelden. Jacotech levert beregeningsbronnen van de door u gewenste capaciteit en deze kunnen direct verbonden worden met uw beregeningsinstallatie.

Inmiddels hebben wij veel kennis van en ervaring opgedaan met het verantwoord aanleggen van deze bronboringen. Als u kiest voor het door ons aanleggen van de bronboringen, kunt u ervan op aan dat deze voldoen aan de wet- en regelgeving hieromtrent.