Jacotech is een technisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van mest- en pomptechniek, beregeningssystemen, machinebouw en constructie-en plaatwerk.  We staan zowel bij agrarische als industriële bedrijven bekend om ons uitgebreid assortiment, het leveren en reviseren van machines en machineonderdelen, maar bovenal om ons deskundig advies. Onze opdrachtgevers zijn onder meer actief in de agro, industrie, overheid, hoveniersector, architectuur, maar daarnaast staan wij ook klaar voor de particulieren met onder andere onze putboringen en tuinberegeningsinstallaties. De laatste jaren vinden ook industriële klanten de weg naar Jacotech voor het aanleggen van leidingwerk in de fabrieken. Installatietechniek is een discipline die bij al onze projecten een belangrijk onderdeel uitmaakt van het totaal, waardoor onze monteurs echte allrounders zijn in het aanleggen van leidingwerk.

Vanwege uitbreiding van het team zijn we voor Jacotech op zoek naar een:

Constructiebankwerker

Werkzaamheden

Als constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor productie en assemblage van speciale constructies en machines in zowel staal als RVS-uitvoering. Middels het toepassen van verschillende soorten lastechnieken (tig en mig) realiseer je diverse werkstukken volgens tekening en werkvoorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden, het zelfstandig samenstellen van een constructie middels boren, knippen, zagen en lassen, indien nodig het installeren van machines (ook op locatie) en het bouwen van diverse kleine tot middelgrote constructies waarbij te denken valt aan trappen, balustrades, hekken en bordessen.

 

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde technische MBO opleiding, bijvoorbeeld MTS en minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving. Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid dit te behalen en hebt geen problemen met werken op hoogte. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden, werk je accuraat, net en nauwkeurig en ben je te omschrijven als gemotiveerd, klantgericht, initiatiefrijk, pro-actief en sociaal en communicatief vaardig.

Aanbod

Werken bij Jacotech betekent werken binnen innovatieve en informele technische omgeving. Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een actieve setting. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

Stuur je CV met motivatie naar info@jacotech.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0495 – 563 030.

“Gaat niet bestaat niet. Wij proberen machines te reviseren of onderdelen te repareren. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Leon Looijen, servicemonteur Jacotech