Jacotech is een technisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van mest- en pomptechniek, beregeningssystemen, machinebouw en constructie-en plaatwerk.  We staan zowel bij agrarische als industriële bedrijven bekend om ons uitgebreid assortiment, het leveren en reviseren van machines en machineonderdelen, maar bovenal om ons deskundig advies. Onze opdrachtgevers zijn onder meer actief in de agro, industrie, overheid, hoveniersector, architectuur, maar daarnaast staan wij ook klaar voor de particulieren met onder andere onze putboringen en tuinberegeningsinstallaties. De laatste jaren vinden ook industriële klanten de weg naar Jacotech voor het aanleggen van leidingwerk in de fabrieken. Installatietechniek is een discipline die bij al onze projecten een belangrijk onderdeel uitmaakt van het totaal, waardoor onze monteurs echte allrounders zijn in het aanleggen van leidingwerk.

Vanwege uitbreiding van het team zijn we voor Jacotech op zoek naar een:

Junior monteur

Werkzaamheden

Als junior / leerling monteur ga jij altijd mee met onze senior installatiemonteur. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van beregenings- en vernevelingsinstallaties en leidingwerk in kunststof en metaal (fitwerk). Daarnaast monteren jullie  (bron)pompen, hydrofoorinstallaties, waterbehandelingsinstallaties, breektanks, installatiedelen en constructies. Je komt hiervoor bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers: de modernste fabrieken, agrariërs en particulieren thuis: iedere dag is anders!

Een super diverse en uiteenlopende job waarbij je alle kneepjes van ons mooie installatievak leert en op termijn (als je dat wilt) ook zelfstandig op pad kunt.

Profiel

Wij vinden het belangrijker wie jij bent en wat je wilt doen dan wat jouw opleiding is. We houden van een team dat graag samen de handen uit de mauwen steekt en hier moet jij dan ook inpassen: niet vies van hard werk én van het biertje dat wij zo af en toe bij terugkomst nog even drinken.

Interesse?

Lijkt dit je iets? Neem contact op met Marcel van den Hoogen voor meer info of stuur meteen jouw sollicitatie naar hem (m.vandenhoogen@jacotech.nl). Je kunt ons ook altijd bellen via telefoonnummer 0495 – 563 030.

Aanbod

Werken bij Jacotech betekent werken binnen innovatieve en informele technische omgeving. Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een actieve setting. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

“Gaat niet bestaat niet. Wij proberen altijd machines te reviseren of onderdelen te repareren. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Leon Looijen, servicemonteur Jacotech