Jacotech is een technisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van mest- en pomptechniek, beregeningssystemen, machinebouw en constructie-en plaatwerk.  We staan zowel bij agrarische als industriële bedrijven bekend om ons uitgebreid assortiment, het leveren en reviseren van machines en machineonderdelen, maar bovenal om ons deskundig advies. Onze opdrachtgevers zijn onder meer actief in de agro, industrie, overheid, hoveniersector, architectuur, maar daarnaast staan wij ook klaar voor de particulieren met onder andere onze putboringen en tuinberegeningsinstallaties. De laatste jaren vinden ook industriële klanten de weg naar Jacotech voor het aanleggen van leidingwerk in de fabrieken. Installatietechniek is een discipline die bij al onze projecten een belangrijk onderdeel uitmaakt van het totaal, waardoor onze monteurs echte allrounders zijn in het aanleggen van leidingwerk.

Vanwege uitbreiding van het team binnen de afdeling installatietechniek zijn we voor Jacotech op zoek naar een:

Meewerkend voorman afdeling installatietechniek

Werkzaamheden

Als meewerkend voorman afdeling installatietechniek heb je zeer ruime ervaring met het met klanten bedenken van oplossingen voor vragen op het gebied van installatietechniek. Onder deze afdeling vallen de volgende deelactiviteiten:

  1. Het maken van bronnen voor beregening. Een diploma boormeester is een pré of dient te worden behaald.
  2. Uitwerken en aanleg van beregeningsinstallaties.
  3. Ontijzeringsinstallaties.
  4. Stalkoelingen.
  5. Pompen en mixers en het onderhouden daarvan.

Als meewerkend voorman ben je in staat met klanten de projecten te bespreken en in overleg te komen tot een goede oplossing.

In samenwerking met de commercieel manager en technisch manager bereid je de offertes voor en voer je, waar nodig, de gesprekken met de klanten. Bij opdracht ga je over tot het realiseren en installeren van de gevraagde installaties.

Je geeft leiding aan de afdeling installatietechniek en in overleg plan je de werkzaamheden in en zorg je dat projecten met een goede kwaliteit binnen budget worden afgerond.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde MBO+ opleiding richting werktuigbouwkunde en jarenlange ervaring in een vergelijkbare functie. Affiniteit met elektrotechniek is noodzakelijk voor het invullen van deze functie. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je pro-actief, representatief, service- en doelgericht en creatief in het bedenken van oplossingen. Ook ben je klantgericht ingesteld en heb je een gezonde dosis ambitie.

Aanbod

Werken bij Jacotech betekent werken binnen innovatieve en informele technische omgeving. Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een actieve setting. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Stuur je CV met motivatie naar info@jacotech.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0495 – 563 030.

“Gaat niet bestaat niet. Wij proberen altijd machines te reviseren of onderdelen te repareren. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Leon Looijen, servicemonteur Jacotech