Agrarisch

Industrie

Overheden

Groen

GWW

Recreatie

Jacotech: actief waar hoogwaardige oplossingen gevraagd worden in de watertechniek, mest- mixer- en pomptechniek, en constructie- en plaatwerken.

Altijd een passende oplossing

Zo divers als onze producten en diensten zijn, zo divers zijn ook onze opdrachtgevers. Op basis van onze kennis, ervaring en passie voor de techniek bieden wij unieke oplossingen voor ieder vraagstuk binnen de sectoren waarin wij actief zijn. Benieuwd naar onze oplossingen voor uw sector, bedrijf of vraagstuk? Wij vertellen er graag alles over!

Watertechniek

watertechniek

Op het gebied van watertechniek zijn wij partner voor de complexe industriële vraagstukken, gespecialiseerde groenvoorzieners,  agrarische bedrijven, gemeentes en andere partijen die op zoek zijn naar een allround en multidisciplinaire specialist op het gebied van watertechniek in de breedste zin van het woord.

Pomp- & mixertechniek

eisele_mixers

Als officieel erkend dealer van o.a. Eisele (mest)pompen en mixers zijn wij in de BeNeLux de partner voor agrarische en industriële organisaties voor deze producten. Door de combinatie met watertechniek en constructiewerkplaats zijn wij de partner voor losse leveringen, onderhoud, revisie én de aanleg van complete installaties.

Constructie- & plaatwerk

constructiewerkplaats weert

Onze constructie- en plaatwerk specialisten stellen ons niet alleen in staat om  onze werkzaamheden op het gebied van watertechniek en pomp- & mixertechniek uit te voeren en de meest complexe projecten te realiseren, ook zijn zij voor de industrie en agrariër partner voor hun constructie- & plaatwerken.