Machinebouw

Machinebouw is maatwerk! U wilt verbetering en/of u hebt specifieke eisen? Wij helpen u met innovatie en vooruitgang. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, ontwikkelen en monteren van nieuwe machines en voor onderhoud en revisie van bestaande machines.

Iedere uitdaging wordt integraal benaderd door onze specialisten op het gebied van mechanica, besturingstechniek, hogedruksystemen en/of pomptechniek. Zo zijn wij in staat om samen met u vele soorten machines te ontwikkelen.

Onze vakmensen ontwerpen, ontwikkelen en monteren de machines met een kwaliteit die volledig tegemoet komt aan de specifieke eisen van elke opdrachtgever.

Wij leveren onder andere machinebouw op maat in de regio Limburg en Brabant.

“Gaat niet bestaat niet. Wij proberen altijd machines te reviseren of onderdelen te repareren. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Leon Looijen, servicemonteur Jacotech 

Machinebouw door Jacotech

Jacotech is al meer dan 40 jaar actief binnen de wereld van machinebouw. Wij staan bekend om het ontwerp, de ontwikkeling en montage van machines en machineonderdelen, maar vooral om onze jarenlange ervaring en deskundig advies. Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in machinebouw? Of heeft u hulp nodig bij onderhoud of revisie aan bestaande machines? Neem contact met ons op via 0495-563 030 of verkoop@jacotech.nl.

Wij voeren onze machinebouw diensten onder andere uit in: Maastricht, Roermond, Venlo, Tilburg, BredaEindhovenDen Bosch (Brabant en Limburg).