Machinebouw

Machinebouw is maatwerk! U wilt verbetering en/of u hebt specifieke eisen? Wij helpen u met innovatie en vooruitgang. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, ontwikkelen en monteren van nieuwe machines en voor onderhoud en revisie van bestaande machines.

Iedere uitdaging wordt integraal benaderd door onze specialisten op het gebied van mechanica, besturingstechniek, hogedruksystemen en/of pomptechniek. Zo zijn wij in staat om samen met u vele soorten machines te ontwikkelen.

Onze vakmensen ontwerpen, ontwikkelen en monteren de machines met een kwaliteit die volledig tegemoet komt aan de specifieke eisen van elke opdrachtgever.

Wij leveren onder andere machinebouw op maat in de regio Limburg en Brabant.

“Gaat niet bestaat niet. Wij proberen altijd machines te reviseren of onderdelen te repareren. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Leon Looijen, servicemonteur Jacotech 

Voorbeeld van een machine door Jacotech gemaakt

Machine laten bouwen door Jacotech

Jacotech is al 40 jaar actief binnen de wereld van machinebouw. Wij staan bekend om ons uitgebreid assortiment, het leveren en repareren van machines en machineonderdelen, maar vooral om onze jarenlange ervaring en deskundig advies.

Bent u opzoek naar een machinebouw bedrijf ? Heeft u hulp nodig op het gebied van machinebouw voor uw bedrijf? Kijk dan niet verder en neem contact op met ons. Wij voeren onze diensten uit in: Maastricht, RoermondTilburg , BredaEindhovenDen Bosch, VenloBrabant en Limburg.