Begin jaren tachtig besloot Jac Coolen zijn boerenbedrijf af te bouwen en verder te gaan in de agrarische sector met een nieuwe constructiewerkplaats. Jac Coolen Techniek bouwde de bedrijfsactiviteiten verder uit en groeide door naar een florerende organisatie. Technologische innovaties in water- en pomptechniek vonden hun weg naar tevreden klanten. Vele agrariërs, maar ook particulieren en andere bedrijven weten de winkel met het afhaalmagazijn in Altweerterheide te vinden.

Na zijn pensionering nam een nieuwe ondernemer het bedrijf over en Jacotech B.V. was geboren. Sinds 2014 was Jacotech onderdeel van de Budé Group. Met ingang van 2021 gaat Jacotech met het vertrouwde team weer verder als een zelfstandige BV met een nieuwe eigenaar, een nieuwe visie en nieuw elan. De kernwaarden van het familiebedrijf maken nog steeds deel uit van de cultuur: vakmanschap, kwaliteit, professioneel en oplossingsgericht.

Want wij begrijpen uw business als geen ander en onze adviezen, diensten en producten sluiten naadloos aan op uw wensen. Met een kritische en ervaren blik adviseren wij u. Zo dragen wij ons steentje bij aan uw bedrijfsresultaat.

Tijd om te verspillen hebben we niet. Tijd om iets moois te maken, maken wij voor u!